Skip to main content

Veluwe Portaal

Als trotse eigenaar van JWB Creatieve Communicatie en daarmee ondernemer met personeel, ben ik een enthousiast deelnemer van de stichting Veluwe Portaal. Stichting Veluwe Portaal is een niet-commercieel en onafhankelijk HR netwerk van, voor en door werkgevers. Gericht op arbeidsmobiliteit, duurzame inzetbaarheid, kennisdeling en HR vragen, streven zij naar werkzekerheid in de regio. Maar er is meer, ze bieden bij HR vragen, ondersteuning en advies aan de werkgever, ze initiëren arbeidsmarktprojecten, verbinden én ze weten de weg naar subsidies wat uiteraard heel welkom is!

Het hebben van personeel brengt heel veel vraagstukken en uitdagingen met zich mee, dat herkennen we allemaal. Met werkinjeregio.nl en stageinjeregio.nl helpen ze je zoektocht enorm veel makkelijker te maken. Of het nu in-, uit-, of doorstroom van personeel is, ze helpen je, zelfs als dit tijdelijk is!

Voor de uitbreiding van ons creatieve team hoefde ik alleen maar de vacature tekst aan te leveren, uiteraard aangevuld met een creatieve vacature animatie en een visual en de rest deed Veluwe Portaal voor mij: het wordt op de belangrijkste vacaturesites geplaatst, op de eigen werkinjeregio site en in de nieuwsbrief. Perfect geregeld zonder verdere inzet van mij en de kandidaten stroomden binnen waarmee we ons team nu met 2 geweldige collega’s hebben uitgebreid!

Soms verbaas ik me er over dat niet iedere werkgever in de arbeidsregio lid is, of op z’n minst het oriënterende gesprek is aangegaan. Dat is het echt waard, niet alleen in de toegevoegde waarde die ze brengen maar ook heel simpel in harde euro’s die het je kan besparen.

Om die reden wil ik graag alle werkgevers in de regio, waar ook Zeewolde onder valt, vertellen over het bestaan en zeker aan te sporen eens naar de website te gaan en het gesprek aan te gaan. Niet voor mij, niet voor een ander, voor je eigen voordeel!

Fijne feestdagen!