Skip to main content

De komende weken kunt u benaderd worden door ETT Media met de vraag of u een advertentie wil plaatsen in de Verkiezingskrant gemeente Zeewolde. De acquisiteur is in het bezit van een aanbevelingsbrief van de gemeente. Bij twijfel kunt u dus vragen naar deze brief.Mocht u zelf contact willen opnemen met ETT Media voor een advertentie, dan kunt u bellen met 050-3137600.
De Verkiezingskrant heeft een A3-formaat en wordt full colour gedrukt. De krant informeert inwoners over de komende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. De verschillende politieke partijen komen aan het woord en maken hun speerpunten bekend. Daarnaast staat in de krant ook algemene informatie zoals locatie stembureaus en openingstijden.
De krant wordt bij alle particuliere adressen tezamen met de Zeewolde Actueel bezorgd. Dit is inclusief de brievenbussen met een nee/ja-sticker en de adressen in het buitengebied. Bij de brievenbussen met een nee/nee-sticker wordt niet bezorgd.
Heeft u vragen over de krant, dan kunt u contact opnemen met Désirée van Essen via 036-5229407 of met Claudia van Laar via 085-1108344.

Foto: ETT Media