Skip to main content

Het bestuur van de Bedrijfskring Zeewolde vroeg zich af waarom een lid van de Bedrijfskring Zeewolde eigenlijk lid is? Die vraag werd beantwoord toen de commissie Relatiebeheer eind 2020 een groep van 14 BKZ leden bezocht.

Elk gesprek was op z’n eigen manier leerzaam en bijzonder en elk lid zag dan ook zijn/haar eigen voordelen aan het lidmaatschap van de Bedrijfskring Zeewolde. Zo is gebleken dat leden het erg waarderen dat er één aanspreekpunt is voor gemeente en andere instanties. De informatievoorziening is goed en men vindt over het algemeen dat de belangen van de bedrijven in Zeewolde goed worden vertegenwoordigd. Een aantal leden vindt ook dat een lidmaatschap van de Bedrijfskring Zeewolde er gewoon bij hoort. Met het lidmaatschap ondersteun je immers ook het ondernemerschap in Zeewolde. Vrijwel niemand gebruikt het lidmaatschap van de Bedrijfskring Zeewolde specifiek als marketingtool of om “klanten te scoren”. Het grote voordeel dat vaak wordt genoemd is dat men andere ondernemers kan ontmoeten en kan leren van andere ondernemers. Qua activiteiten is er veel interesse in bedrijfsbezoeken of lunches met spreker.

De commissie bedankt alle leden en hoopt op korte termijn weer écht contact te kunnen maken met onze leden. Dit om als Bedrijfskring Zeewolde nog meer te weten te komen van onze leden en om (indien mogelijk) nog beter in te kunnen spelen op specifieke behoeften. Mocht u als lid nog een specifiek onderwerp naar voren willen brengen? Neem dan eens contact met ons op via ons bestuurssecretariaat. We horen graag wat u in het dagelijkse leven bezig houdt! Immers; alleen ga je sneller maar samen kom je verder (om de woorden van onze voorzitter nog maar weer eens te gebruiken).