Skip to main content

De Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) behartigt de belangen van de Zeewolder ondernemer en haar ca. 140 leden in het bijzonder. Daarnaast zijn kennisoverdracht en zakelijk netwerken belangrijke pijlers.

Het bestuur van de BKZ nodigt kandidaten uit om te solliciteren naar de binnenkort vacante functie van

BESTUURSSECRETARIAAT (freelance, 8-10u per week)

Het is een zelfstandige en flexibele functie met veel ruimte om werkzaamheden zelf te plannen. Het bestuurssecretariaat is het centrale aanspreekpunt van de BKZ voor leden en relaties. De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

• afhandeling van e-mail
• leden- en factuuradministratie
• notuleren tijdens vergaderingen
• beheer website en social media
• opmaken en verzenden nieuwsbrieven
• mede organiseren van evenementen

De functie kan en mag in de basis vanuit huis worden uitgevoerd i.c.m. aanwezigheid bij bestuursvergaderingen, evenementen en overige bijeenkomsten.

De functie is beschikbaar op basis van een freelanceovereenkomst met de BKZ. Kandidaten wonen bij voorkeur binnen Zeewolde. Ervaring met een soortgelijke functie en het beschikken over relevante netwerkcontacten kunnen een pre zijn.

Belangstelling?

Stuur dan voor 1 febuari a.s. je sollicitatie- en motivatiebrief en CV met foto naar [email protected] t.a.v. Cora Achterberg, secretaris BKZ. Voor nadere informatie kan contact met haar worden opgenomen (mob. 06-41753900) of met Petra Bom, het huidige Bestuurssecretariaat van de BKZ (mob. 06-21542064).