Skip to main content

ZEEWOLDER TOPONDERNEMERS IN DE SCHIJNWERPERS

Het 1e exemplaar van het nieuwe Succes Magazine zou deze week tijdens de maandelijkse BKZ borrel, zoals gebruikelijk, overhandigd worden aan Burgemeester Gerrit-Jan Gorter. Dat zat er echter niet in door alle beperkingen van de nieuwe lockdown. Maar het nieuwe magazine zal toch  voor de kerstdagen op niet minder dan 10.000 adressen bezorgd worden.

De nieuwe lockdown hakt er voor veel ondernemers behoorlijk in. In het bijzonder in delen van de retail en bij de restaurants en cafés. Maar zeker ook in diverse andere sectoren van het bedrijfsleven. Ook in Zeewolde.

Het georganiseerde bedrijfsleven doet alles wat in haar vermogen ligt om de ondernemers te steunen en lokaal inkopen, waar mogelijk, te bevorderen. Veel Zeewolder business to business bedrijven zijn niet of slechts beperkt afhankelijk van de lokale economie. Retailers zijn dat meestal wel, waarbij het gelukkig zo is dat een flink aantal winkels de consumenten ook via online bestellingen en bezorgopties goed kunnen bedienen.

In het kader van de Ondernemersverkiezingen, waarvoor deze editie geen winnaars worden gekozen, zetten de ondernemersverenigingen BKZ en VCZ alle genomineerden d.m.v. het Succes Magazine 2021 toch in de schijnwerpers.

Cees Steijger heeft het Magazine weer vormgegeven en heeft zelf ook alle interviews gedaan. ‘het waren inspirerende gesprekken. Mooi om te ervaren hoe deze ondernemers in allerlei verschillende sectoren bezig zijn met puur sang ondernemerschap. Bovendien zijn ze juist in deze tijd extra vereerd met deze aandacht voor hun bedrijf’.

Niet alleen alle ondernemers krijgen het magazine toegezonden, want bij wijze van uitzondering zal deze uitgave nog voor de kerst op de deurmat vallen van alle huishoudens in Zeewolde. De betreffende ondernemers krijgen daarnaast op korte termijn ook allemaal nog een mooie promovideo van hun bedrijf aangeboden vanuit beide ondernemersorganisaties.