Skip to main content

In het bedrijfsleven zien we steeds meer vraag naar zonne-energiesystemen. Hiermee kunnen bedrijven duurzaam en economisch stroom produceren. Dat het starten van een zonne-energie project niet eenvoudig is weten we allemaal. Techniek, subsidies en installatie moeten goed op elkaar afgestemd worden.

Youen is gespecialiseerd in de bouw van systemen voor zonne-energie. Belangrijke kennis en de business case waarop beslissingen genomen worden, willen wij met u delen. 

Tijdens de Masterclass op vrijdagmiddag 6 september 2019 in De Verbeelding in Zeewolde worden de volgende specifieke onderdelen van de installatie en de onderliggende business case behandeld: 

  • Trends in zonne-energie (Rolf Heijnen van Good!)
  • Subsidies (Herman Brouwer van RVO) 
  • Financiering en risico beheersing (Rick van Hemert van ABN Amro)
  • Montagesystemen (Rob de Bruin van Van der Valk Solar Systems)
  • Zonnepaneel kiezen en de business case (Jan Hein Blom van Youen)

We nodigen alle bedrijven met interesse in zonne-energie uit voor de Masterclass. Er is plaats voor 50 deelnemers. Tijdens de Masterclass en de borrel naderhand, is ruimte voor vragen aan  sprekers en kunt u met klasgenoten wisselen van gedachten.

We zien uit naar uw komt op 6 september, vanaf 13.00 uur in De Verbeelding, Zeewolde. Meer informatie en inschrijven via: www.youen.nl/masterclass