Skip to main content

Woensdag 3 april was de jaarlijkse ontmoeting met besturen van alle bedrijfskringen uit Flevoland en Ondernemersorganisatie VNO-NCW. Dit jaar werd de bijeenkomst georganiseerd door de VBA (Vereniging Bedrijfskring Almere). Zij nodigden de besturen uit op het Floriade terrein waar de middag gestart werd met een rondleiding. Twee vrijwilligers vertelden bevlogen alles over het verleden en de toekomst van het Floriade terrein, waarbij het thema “De Groene Stad” in vele opzichten naar voren kwam. De rondleiding werd gevolgd door de informele bijeenkomst, waarbij alle voorzitters van de bedrijvenkringen hun bestuursleden voorstelden en kort een toelichting gaven op de actualiteiten binnen hun bedrijfskring. Ook was er voldoende gelegenheid om kennis uit te wisselen. De bijeenkomst werd afgesloten met een interessante presentatie door Floriade directeur Peter Verdaasdonk gevolgd door een heerlijk diner.

Meer weten wat de Floriade voor jou bedrijf kan betekenen? Meld je dan aan voor de ‘Floriade & Business’ op dinsdag 23 april van 14:00 tot 19:00 uur in KAF Almere.