Skip to main content

Ook zo nieuwsgierig naar de concepten van de Floriade Werkt! Challenge en de mensen erachter? Kom dan naar het Challenge event. Hier  presenteren de 23 halve finalisten hun concept. Aan het einde van bijeenkomst selecteert de jury de 9 finalisten die het meest bijdragen aan een oplossing voor de Challenge ‘Help mee aan de toekomst van onze voeding’.

Samen impact maken; ga in gesprek

Samen kunnen we zorgen voor verandering en het in gang zetten van duurzame oplossingen voor een slimme bodem, slimme voedselketen en slimme voeding. De 23 deelnemers presenteren zich op de innovatiemarkt. Ga met hen in gesprek, deel kennis, laat je inspireren, zoek naar mogelijkheden tot samenwerking en bouw je netwerk uit.

Programma

15.00 uur Inloop

15.30 uur Opening en voorstellen jury

15.50 uur Bezoek Innovatiemarkt

16.40 uur Ernst van der Ende, Managing Director PLant Sciences Group, Wageningen UR

16.55 uur Bekendmaking 9 finalisten

17.30 uur Netwerkborrel

 

Wanneer?

6 april van 15.00 – 18.30 uur

Locatie

Provinciehuis Flevoland, Visarenddreef 1 te Lelystad.

Parkeren: in de Zilverparkgarage Lelystad, ca. 7 minuten lopen.

Openbaar vervoer: het Provinciehuis ligt vlak naast het NS Station Lelystad.

Aanmelden

Meld je aan via onderstaande knop:FW_CHALLENGE THEMAS (002)