Skip to main content
Nieuws

Mooie weer zorgt voor vertraging werkzaamheden Gooiseweg

By 16 september 2016No Comments

Door het warme weer is het niet mogelijk gebleken om de werkzaamheden aan de Gooiseweg (N305) binnen de planning af te ronden.

De nieuwe baan van de Ganzenweg naar de Spiekweg in Zeewolde is tijdig gereed. Het opknappen van de bestaande rijbaan is helaas vertraagd. Om de werkzaamheden snel, veilig en met een kwalitatief goed niveau uit te voeren is gekozen de afsluiting van de Gooiseweg tussen Trekkersveld en de Ganzenweg te verlengen tot vrijdag 23 september 06.00 uur.

 

Het verkeer van Zeewolde richting Harderwijk – Dronten – Lelystad zal in deze periode gebruik moeten blijven maken van de omleidingsroutes zoals deze momenteel al gelden. Het verkeer richting Zeewolde kan, volgens planning, vanaf 19 september 06.00 uur weer gebruik maken van de Gooiseweg.
De provincie betreurt de extra overlast maar in dit geval is er sprake van overmacht. Dergelijke temperaturen konden wij niet voorzien.

 

vertraging-gooiseweg
 
voor updates, zie twitter: @flevowegen