Skip to main content

LEADER Flevoland is een subsidieprogramma dat nieuwe projecten op het platteland van Flevoland helpt realiseren. De doelstelling is het platteland duurzaam te ontwikkelen door bottom-up initiatieven te stimuleren die zich richten op economische, ecologische en sociale innovatie. Klik hier voor meer informatie.

Projectplannen kunnen sinds 1 september ingediend worden bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Klik hier om naar het digitale loket van RVO te gaan. Om in te kunnen loggen op deze site, moet u beschikken over Eherkenning of Digid. Mocht u hierover nog niet beschikken, kunt u deze aanvragen. Zie voor meer informatie eHerkenning of Digid.

Om in aanmerking te komen voor LEADER subsidie is een cofinanciering vanuit een lokale overheid noodzakelijk en is het raadzaam om advies in te winnen bij de LAG. Meer informatie over dit hele traject kunt u vinden op de pagina van idee tot project.