Skip to main content
Nieuws

Bedrijfskring neemt afscheid van voorzitter Edwin Vels

By 17 december 2015No Comments

Tijdens Algemene Ledenvergadering van de Bedrijfskring Zeewolde hebben de leden afscheid genomen van voorzitter Edwin Vels. Hij was sinds 2011 bestuurlijk actief voor binnen de Bedrijfskring, vanaf 2012 in de rol als voorzitter.

Vels gaf in zijn afscheidswoord aan dat hij met veel plezier zich de afgelopen jaren heeft ingezet voor de Bedrijfskring en de belangen van haar leden. ‘Ik mag graag aan de boom schudden om zaken voor elkaar te krijgen’, zo zei Edwin Vels bij zijn aantreden in 2012 ‘want praten, praten en nog eens praten moet wel resulteren in actie en daar maak ik me hard voor.’ In de vergadering afgelopen vrijdag blikte hij terug en noemde belangrijke dossiers als de Luchthaven Lelystad en de verdubbeling van de Gooiseweg als hoogtepunten. Hij werd voor zijn inzet met een luid applaus bedankt. Vels gaat zich voortaan volledig richten op onder meer zijn onderneming Vels.nl.

Het bestuur heeft nog niet voorzien in een opvolger voor Vels. De komende tijd neemt vice-voorzitter Rixt Dijkstra (Dijkstra en Van Puffelen) daarom de voorzittershamer over.

Ook bestuurslid Astrid Stoops (Kijkopwijn.nl) nam afscheid van de het bestuur. Astrid was de afgelopen jaren onder meer belast met de organisatie van evenementen en de leden-bijeenkomsten van de Bedrijfskring. Onlangs nog zette zij een kroon op haar werk met de Miljoenenlunch bij Asian Paradise voor alle bedrijfkringen in de omgeving waaraan door een recordaantal van 200 ondernemers werd deelgenomen.

Nieuw in het bestuur zijn Nicole Dirar (N-events) en Peter-Jan de Boer (Lentink de Jonge). Zij werden unaniem door de leden benoemd.

Na afloop van de ledenvergadering, die traditioneel op de Golfclub Zeewolde wordt gehouden, was er het eveneens traditionele eindejaarsdiner waaraan door veel leden werd deelgenomen. Daarbij aanwezig was burgemeester Gerrit-Jan Gorter en de beide wethouders Gerben Dijksterhuis (Economische Zaken) en  Wim van der Es (Centrumontwikkeling). Zij benadrukte daarmee het belang dat de gemeente Zeewolde hecht aan het hebben van een actieve bedrijfskring in Zeewolde.