Skip to main content
Nieuws

Bijeenkomst over veiligheid op bedrijventerrein Trekkersveld & Horsterparc

By 6 november 2015No Comments

Op donderdagavond 3 december a.s. zal er een interessante bijeenkomst worden gehouden over diverse aspecten van veiligheid en samenwerking op de bedrijfsterreinen Trekkersveld en Horsterparc. Alle ondernemers van deze bedrijventerreinen worden van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn.
Deze avond wordt georganiseerd in nauwe samenwerking tussen de VBZ, de Bedrijfskring Zeewolde, de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Flevoland en de gemeente. De ondernemers zullen o.a. worden geïnformeerd over de resultaten van de schouw die dezer dagen zal worden gehouden op genoemde bedrijfsterreinen.

Naast deze presentatie vanuit de SBBF zullen op 3 december ook bijdragen worden verzorgd door beveiligingspartner G4S en door vertegenwoordigers van politie en brandweer. Verder zullen de ondernemers worden geïnformeerd over het voornemen vanuit VBZ/BKZ tot het introduceren van een Bedrijfs Investering Zone (BIZ) voor het Trekkersveld. En de mogelijkheden van een KVO-B, Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen, voor beide industrieterreinen.
Kort en goed een avond om niet te missen voor alle betrokken ondernemers. Het programma zal rond 18.15 uur starten met een inloop met iets om te eten en aanvangen om 19.00 uur. Afsluiting rond 21.30 uur. Aanmelding, ook voor niet leden van de BKZ, kan via [email protected]  In verband met de catering graag voor maandag 30 november a.s.. De avond zal gehouden worden bij KEERS Technologies.

Programma

18.15 – 19.00 uur Inloop met kopje soep en broodjes
19.00 – 19.05 uur Welkom door avondvoorzitter
Wim van den Noort en de gastheer Elfried Keers.
19.05 – 19.30 uur Resultaten schouw 6 november
Ruud van Duijvenbode, Security Coördinator SBBF
19.30 – 19.50 uur Presentatie G4S
Gert Klein, Key accountmanager
19.50 – 20.10 uur Korte bijdragen vanuit resp. Politie en Brandweer
20.10 – 20.30 uur  PAUZE
20.30 – 20.45 uur Mogelijkheden van een Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerrein (KVO-B)
 Debora Lenten
20.45 – 21.05 uur Voordelen oprichting Bedrijfs Investerings Zone Wim van den Noort, voorzitter VBZ
21.05 – 21.30 uur Vragenronde/paneldiscussie
21.30 uur Afsluiting en uitnodiging voor een drankje

Locatie:
KEERS Technologies,
Cavalier 1,
3897 AA  Zeewolde (Horsterparc)