Skip to main content
Nieuws

De Diamant Top; voor een economisch sterke toekomst 9 oktober 2015 vanaf 15.00 uur

By 29 september 2015No Comments

Bekijk de oproep van de Stuurgroep en meldt u aan via                www.dediamantvanmiddennederland.nl/top.

Topspreker Zijn wij als regio voorbereid op de toekomst? Spreker Randall van Poelvoorde van Robots.nu Academy staat na de Top vast bovenaan op uw favorite list. Hij houdt ons op inspirerende en praktische wijze een (digitale) spiegel voor. Deze sessie wilt u niet missen!

Programma:
Vanaf 15.00 uur: Wandeling over de beursvloer. Geïnspireerd raken, kennis halen en contacten verstevigen.Thema’s zijn de Diamant kernwoorden, Innovatie, MvO, Vestigingsklimaat en Onderwijs&Arbeidsmarkt.
• Daarna o.a.: Tour d’ Diamant met WijzijnHeerde, het interactieve platform dat mensen de kracht en pracht van Heerde laat ervaren en zo Heerde op de kaart zet.
• En om 17.00 uur: spreker Randall van Poelvoorde over nieuwe technologieën in de samenleving.
• Dan: presenteert Marcel van ’t Hul als projectleider Roadshow De Diamant de projecten en input van de regionale bedrijvenkringen.
• Verder: lichten ondernemers Ton van der Giessen en Alex Meiling toe hoe zij invulling geven aan MvO en duurzaamheid met het project Koplopers.
• Tot slot rond 18.15 uur: borrelen, napraten en netwerken op de beursvloer. Het volledige programma vindt u op www.dediamantvanmiddennederland.nl.

Locatie: De gemeente Heerde is onze gastheer voor de Diamant Top. We ontmoeten u in het gloednieuwe centrum De Heerd aan de Van Meurslaan 3.