Skip to main content

Op 28 augustus a.s. vindt het ondernemersevenement M2O (Maintenance to Opportunities) plaats. Dit evenement wordt niet alleen georganiseerd door samenwerkende bedrijvenkringen in Flevoland, maar ook de Diamant van Midden-Nederland werkt mee aan de realisatie.

Dit vervolg op R2O (Runway to Opportunities in oktober in Lelystad) gaat in op de ontwikkelingen/aanbestedingen voor Lelystad Airport, maar haakt ook aan bij de ontwikkelingen voor de Floriade 2022. Het belangrijkste doel van dit netwerkevenement is om de lokale aanbesteding onder de aandacht te brengen en te houden. Hier liggen kansen voor ondernemers, vandaar dat wij u deze bijeenkomst niet willen onthouden.

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op de locatie van M2O, het Mechanisch Erfgoed Centrum (MEC). Adres: Dronterweg 29, Dronten.

Voor meer informatie, bezoek de M2O website of de Facebookpagina.

Noteert u het vast in de agenda?