Skip to main content

The gym

Beste leden van de bedrijfskring Zeewolde,

Na een, laten we het een winterstop noemen “op de schakel” , aan ons de eer om iets over ons bedrijf te schrijven.

Dit dankzij Henri van het Erve en Marieke Moens van de Sternhof die ons het stokje hebben overgedragen. Een leuk stel die het erg druk heeft met hun bedrijf, waardoor wij te leuke klanten (zoals Marieke ooit was) moeten missen op The Gym.

Ooit begonnen als fitness en aerobics Studio The Gym in 1991 is deze sportschool overgenomen door Edwin en Suzanne de Vos in 1996. Alweer bijna 18 jaar mogen zijn zich trotse eigenaars noemen van deze moderne, gezellige en uiteraard professionele sportschool.

Gestart met circa 100m2 aan fitnessruimte is The Gym inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige, gecertificeerde sportschool.

Ruim 325m2 fitnessruimte, 120m2 aerobics/budozaal , trendy lounge en luxe kleedkamers bepalen nu in 2014 het beeld van de sportschool.

De kracht én rode draad van The Gym is persoonlijkheid!

Niet alleen op sociaal vlak maar ook als het gaat om het behalen van iemand zijn doelstellingen proberen wij ons zoveel mogelijk te verplaatsen in de klant.

Wij kennen onze klanten en proberen zo goed mogelijk in te spelen op hun behoeften en wensen.

Uiteraard speelt een adviserende en motiverende  taak  van de instructeurs hierin een grote rol.

Nog steeds horen wij geregeld van klanten dat er zo’n gemoedelijke sfeer heerst binnen de sportschool. Iets wat van onschatbare waarde is voor een sportschool, zeker als je bedenkt dat veel mensen zich heel ongemakkelijk voelen om überhaupt een sportschool binnen te gaan.

Gezond leven.

We leven in een maatschappij met over-consumptie, obesitas, stress, diabetes en vele welvaartziektes die een bedreigend onderdeel zijn van de hedendaagse samenleving.

Uiteraard kunnen we ons hoofd hiervoor wegdraaien of de schuld op een ander schuiven maar we kunnen, of moeten eigenlijk, zelf onze verantwoordelijkheid nemen als het gaat om een gezond leven.

Veel mensen laten het, als het aankomt op het nemen van die verantwoordelijkheid, helaas nog te vaak afweten.

Life is all about making choices!

Dus plan de tijd in je agenda, eet gezonde producten in plaats van geraffineerd voedsel en spreek jezelf toe als je weer lekker op de bank wilt ploffen.

23 jaar later……

Nu 23 jaar later nadat The Gym voor het eerst  haar deuren opende is er veel veranderd in de sportwereld. Om kwaliteit en professionaliteit te blijven bieden moet  je als bedrijf up to-date blijven.

We werken niet alleen met gediplomeerd personeel maar zijn ook aangesloten bij de branche-organisatie FitVak! Onlangs hebben we ook weer een nieuwe LERFF certificering behaald, welke wordt gegeven wanneer een sportschool voldoet aan bepaalde eisen op het gebied van onder andere veiligheid, hygiëne en arbeidsomstandigheden.

Ook wat betreft het lesaanbod en de lesinhoud blijven we bij The Gym voldoende variatie houden.

Wij bieden lessen voor de jeugd, senioren en alles wat daartussen zit. De introductie van het gezinsabonnement is een groot succes binnen The Gym. Het zeer aantrekkelijk tarief en het uitgebreide lesaanbod zorgt ervoor dat het hele gezin kan komen sporten.

De nieuwste trend op het gebied van fitness is FUNCTIONELE FITNESS.  Een small-group training waarin wordt getraind in een keten van spieren. Veelal met behulp van eigen lichaamskracht, maar ook met behulp van core-bags en kettlebels, wordt er op een zeer intensieve manier getraind.

Om ons ‘verhaal’ nog meer kracht bij te zetten willen wij leden van de bedrijfkring en hun medewerkers een FUNCIONEEL BEDRIJFSUITJE aanbieden.

Uw medewerkers krijgen onder deskundige begeleiding een FUNCTIONELE FITNESS les aangeboden.
Tijdstip en aantal medewerkers graag in overleg met ons.

[email protected]

www.thegymzeewolde.nl

 

Wij geven het bedrijvenstokje graag door aan Andre Burggraaf van De With Pallets.

 

Sportieve groet,

 

Edwin en Suzanne de Vos

Fit & Wellnessclub The Gym