Skip to main content
2014Ondernemer van het jaar verkiezing

Vooruitblik: Ondernemers- verkiezing 2014

By 11 september 2013No Comments

‘Eigenlijk verdient iedere ondernemer naar ons idee de titel ‘Ondernemer van het Jaar’, want we merken dat het bedrijfsleven er echt hard aan moet trekken om voldoende opdrachten binnen te halen om financieel gezond te blijven en daarmee het personeel binnenboord te houden’. Aan het woord is Edwin Vels, voorzitter van de Bedrijfskring Zeewolde, die druk bezig is met de voorbereidingen van de komende Ondernemersverkiezing 2014.

Alweer voor het negende jaar organiseert de Bedrijfskring deze verkiezing met als doel de schijnwerper te richten op het Zeewolder bedrijfsleven. ‘Ook willen we de pareltjes onder deze bedrijven in het zonnetje te zetten. Het lokale ondernemersveld verdient het om af en toe een podium te krijgen, is onze mening’, aldus Edwin. Reden genoeg dus om ook dit jaar weer uit te pakken met een boeiende spreker die de verkiezingsavond in november extra kleur zal geven. We proberen weer een interessante spreker, vergelijkbaar met Annemarie van Gaal en Foppe de Haan van de laatste edities, naar ons dorp te krijgen. Daarmee hebben we gegarandeerd, net als voorgaande jaren, weer een afgeladen Verbeelding waarbij de drie finalisten absoluut de aandacht krijgen die ze verdienen.

Ook dit jaar vragen we nadrukkelijk aan iedereen die dat wil om een lokale ondernemer te nomineren. Dat kan eenvoudig middels het sturen van een e-mail naar [email protected] met vermelding van het betreffende bedrijf en de reden waarom u vindt dat deze onderneming de titel ‘Ondernemer van het Jaar 2014’ verdient. Dus kent u een bedrijf dat een uitzonderlijke prestatie levert of juist al jarenlang zonder enig probleem continuïteit biedt aan vele werknemers? Is het bedrijf daarnaast ook betrokken bij de Zeewolder samenleving en is er ook nog eens sprake van een gezonde bedrijfsvoering? Aarzelt u dan geen moment en geef uw kandidaat op door te mailen naar de Bedrijfskring.

De genomineerde bedrijven worden door de Bedrijfskring benaderd met de vraag of ze daadwerkelijk mee willen doen aan deze verkiezing. Bij akkoord krijgen ze bezoek van onze vakjury. Hierin nemen niet alleen vertegenwoordigers van het bedrijfsleven zitting, maar dit keer nemen ook de winnaar van vorig jaar, Loko IT-specialisten, en de wethouder van Economische Zaken Hendrik de Vries zitting in de jury.

Deze jury bepaalt, naar aanleiding van de bedrijfsbezoeken, welke drie bedrijven doorgaan naar de finaleronde op 14 november in de Verbeelding. Deze drie bedrijven presenteren zich tijdens de verkiezingsavond aan het lokale bedrijfsleven, waarna de aanwezigen hun stem met motivatie mogen uitbrengen. De jury gaat vervolgens in conclaaf om een winnaar aan te wijzen en houdt hierbij nadrukkelijk rekening met de uitgebrachte stemmen. De winnaar blijft traditiegetrouw geheim tot de Nieuwjaarsreceptie van de Bedrijfskring begin januari.

Voor meer informatie kunt u de website van de Bedrijfskring Zeewolde raadplegen of contact met ons opnemen middels volgend e-mailadres: [email protected].