Skip to main content

Nazomer-ondernemersevenement

Zoals eerder aangekondigd organiseren de BKZ en de VCZ gezamenlijk een nazomer event welke plaatsvindt op zondag 5 september. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang en het belooft een gezellig evenement te worden. De echte invulling houden wij nog even voor onszelf, maar het volgende verklappen wij wel alvast:
Programma:

  • Tijd: 13.30 – 18.00 uur
  • 14.00 uur start programma
  • Leuke en sportieve activiteiten voor jong en oud.
  • Hapjes en drankjes
  • Ruimte om te netwerken
  • Formule 1 live te volgen

Alle Zeewolder ondernemers worden, samen met hun gezin, van harte uitgenodigd en kunnen zich, tot 30 augustus 2021, inschrijven via onderstaande button.

    Leuk dat je naar het nazomer evenement van de Bedrijfskring Zeewolde komt.

    Wij houden rekening met de op dat moment geldende coronamaatregelen. Als we gebonden zijn aan een maximaal aantal aanwezigen, gaan de leden van de BKZ en VCZ (met hun gezin) voor op niet leden. Wij vragen uw begrip hiervoor.