Skip to main content

Zes topondernemers presenteerden zich in bomvolle The Lux 

“Ondernemen heeft veel weg van topsport. Ondernemers moeten met vallen en opstaan net zoveel energie steken in hun succes als bijvoorbeeld een topvoetballer”, dat zei oud-international Ronald de Boer gisteravond tijdens de Avond van de Ondernemer van Zeewolde Zakelijk. Deze avond werd succesvol gecombineerd met de Verkiezingsavond van de Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) en de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ).  

Ronald de Boer was de publiekstrekker van het event, dat aan de vooravond van de Dag van de Ondernemer in The Lux werd gehouden. In een bomvolle theaterzaal deelde hij zijn ervaringen en hoe om te gaan met tegenslagen op topniveau en doorzettingsvermogen. Het evenement – voor de gelegenheid omgedoopt tot Avond van de Ondernemer – werd voor het eerst gezamenlijk georganiseerd door de drie partijen. “Goed ondernemerschap is zo belangrijk voor onze gemeenschap, daar wilden we graag deze speciale avond voor organisatie” aldus de organisatie. De avond werd opgeluisterd met een dinerbuffet dat voornamelijk bestond uit lokale en regionale producten. 

Voordat Ronald de Boer zijn verhaal kon doen, kregen de ruim driehonderd ondernemers, genodigden en leden van het college van B&W in de grote zaal van de The Lux presentaties van de genomineerden voor de titel BKZ Ondernemer van het Jaar 2020 award en de titel VCZ Centrumondernemer van het Jaar. De presentaties die vlot aan elkaar werd gesproken door ondernemer Ronald van Aggelen bestonden uit een videopromo en een interview op het podium. De genomineerden zijn: Picomel, Wittenburg en Ik ben boer voor de Ondernemer van het Jaar en BLUE LINE, De Winkeltjes en Mode plus bij Birgit voor de Centrumondernemer van het Jaar.

De aanwezigen konden na afloop hun gemotiveerde stemmen uitbrengen op genomineerden. Wat betreft de genomineerde Centrumondernemers kan het publiek vanaf vrijdag 15 november op de website https://winkelhaven.nl/verkiezingen/ een stem uitbrengen op één van de drie kandidaten.  

Op 16 januari tijdens de BKZ-nieuwjaarsbijeenkomst in The Lux zullen de winnaars bekend worden gemaakt. Het bedrijf dat de titel Ondernemer van het Jaar 2020 krijgt is daarmee direct genomineerd voor de Flevopenning Toponderneming, die op 21 februari door minister-president Mark Rutte zal worden uitgereikt. Dat zal gebeuren tijdens het Flevopenningen Ondernemersgala dat in de terminal van Lelystad Airport zal worden gehouden.

Leave a Reply