Skip to main content
Het voorjaarsevent 2018 van de Bedrijfskring Zeewolde bestond uit een combinatie van de ‘Ik hou van Holland quiz’ en een heerlijk diner bij The Lux.
 
Met een prachtig aantal van 35 aanmeldingen is het een gezellige, hilarische en sfeervolle avond geworden. Quizmaster Dennis van Beter Evenementen hield de spanning en de sfeer er goed in. Hij werd, soms op hilarische momenten, aangevuld met passende quizgeluiden door Ronald van Quality AV. De quizrondes werden afgewisseld met een heerlijk 3-gangendiner geserveerd door The Lux. Natuurlijk is er weer een mooie foto-impressie van de avond gemaakt. Deze is door Fotografie Josette Alkema geplaatst in een album op Facebook. Met dit keer ook een leuk filmpje dat de sfeer en gezelligheid erg goed weergeeft.
 
Genoeg om nog even na te genieten en terug te blikken op een geslaagde avond!