Skip to main content

Binnenkort begint Akse Media met de acquisitie van de gemeentegids 2018/2019 van de gemeente Zeewolde. Dit jaar ontvangen alle huishoudens met een ja/ja-sticker een gemeentegids met losse plattegrond. De acquisitie voor de plattegrond wordt ook door Akse Media gedaan.

Acquisitie

Alleen medewerkers van Akse Media hebben van de gemeente Zeewolde toestemming gekregen om met bedrijven en instellingen contact op te nemen voor vermelding en/of adverteren. Zij zijn in het bezit van een aanbevelingsbrief van de gemeente Zeewolde. Vraagt u om deze brief als u wordt benaderd, zodat u zeker weet dat u te maken heeft met de uitgever van de officiële gemeentegids.

Verspreiding

In november wordt de gids samen met de plattegrond huis-aan-huis verspreid in een oplage van ruim 8.000 stuks. Daarnaast krijgt de gemeente Zeewolde nog een aantal exemplaren voor promotie- en representatiedoeleinden, nieuwe bewoners en andere belangstellenden.

De gids is ook digitaal beschikbaar via www.zeewolde.nl, www.zeewolde.smartmap.nl of via een app verkrijgbaar in de App Store of Playstore.

Criteria gratis redactionele vermeldingen

Met Akse Media zijn criteria opgesteld voor het opnemen van organisaties en instellingen in het gratis adressengedeelte. Een vermelding moet een maatschappelijke waarde hebben voor de inwoners. Voorbeelden hiervan zijn zorgvoorzieningen in de eerste en de tweede lijn en verenigingen. Landelijke organisaties worden alleen geplaatst als er in Zeewolde een contactpersoon aanwezig is.

Controle redactionele vermeldingen

Vanaf 4 juni 2018 worden de instellingen en verenigingen, die nu met een redactionele vermelding in de gemeentegids 2017/2018 staan, benaderd om de juistheid van de gegevens te controleren.

Wilt u zelf al wijzigingen doorgeven of stond u nog niet in de gids en wilt u nu wel een vermelding (met een advertentie) in de nieuwe gemeentegids?  Dan kunt u zelf contact opnemen met Akse Media. Dat kan via telefoonnummer  0223-673010 of via e-mail [email protected].