Skip to main content

De Bedrijfskring Zeewolde heeft de sponsoring voor de periode 2018 tot en met 2022 rond. De huidige sponsoren Zeewolde Zakelijk van de gemeente Zeewolde, RABOBANK Flevoland en accountants & belastingadviseurs Lentink de Jonge zetten hun verbintenis voort. Daartoe werd onlangs op het gemeentehuis van Zeewolde een overeenkomst getekend. De drie sponsors dragen het Zeewolder bedrijfsleven een warm hart toe en maken het met hun financiële ondersteuning onder meer de Ondernemer van het Jaarverkiezing voor ondernemend Zeewolde aantrekkelijk.

Op de foto vlnr: zittend Peter-Jan de Boer, vestigingsdirecteur bij Lentink De Jonge Accountants & Belastingadvies in Zeewolde; Jacob Otto, Rabo Bank Flevoland; Albert Stoter, bestuurslid Bedrijfskring Zeewolde en Egge-Jan de Jonge wethouder EZ van de gemeente Zeewolde. Staand Rixt Dijkstra vice-voorzitter Bedrijfskring Zeewolde; Petra Bom, secretariaat Bedrijfskring Zeewolde; Hans Polet, gemeente Zeewolde en GerJan Snippe, Bio Brass, Ondernemer van het Jaar 2017 en jurylid 2018.