Skip to main content

Mededeling vanuit de gemeente

Geachte heer, mevrouw,

De gemeente Zeewolde is zich druk aan het voorbereiden op de gemeenteraadsverkiezingen die op 21 maart 2018 gaan plaatsvinden. Natuurlijk willen wij als gemeente dat iedereen zijn/haar stem laat horen! De gemeente gaat daarom voorafgaand aan de verkiezingen een speciale Verkiezingskrant uitbrengen.

De Verkiezingskrant informeert de inwoners over de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 in de gemeente Zeewolde. In deze krant komen deelnemende politieke partijen aan het woord. Per partij worden speerpunten en beleidsthema’s besproken. De overige redactiepagina’s worden ingevuld met algemene informatie over de verkiezingen (locatie stembussen, volmacht enz.).

Van deze uitgave worden 9.000 exemplaren geheel in full colour gedrukt. Eind februari, begin maart 2018 wordt de krant bij alle particuliere brievenbussen in de gemeente Zeewolde met het huis-aan-huisblad Zeewolde Actueel verspreid, inclusief de nee/ja-stickers en adressen in het buitengebied, exclusief de nee/nee-stickeradressen. Daarnaast wordt een groot aantal  bij de gemeente afgeleverd en is de krant op aanvraag verkrijgbaar.

Daarnaast is de inhoud van de krant als digitale uitgave gedurende 6 maanden te vinden op het platform www.themanieuws.nl. Op de website van de gemeente Zeewolde wordt ook een link geplaatst naar de digitale uitgave. Deze krijgt haar eigen unieke stijl en opmaak, waarbij de informatie van de krant de inhoudelijke basis vormt.

De productie en verspreiding van deze verkiezingskrant zijn in handen van ETT Media. Medewerkers van ETT Media zijn in het bezit van de aanbevelingsbrief van burgemeester Gorter. Vraagt u om deze brief als u twijfelt.

De contactpersoon vanuit de gemeente is Désirée van Essen. U kunt haar bereiken via 036-5229555.

Met vriendelijke groet,

Gemeente Zeewolde

Werkveld Communicatie

Tel. (036) 522 95 55