Skip to main content

Bevri Groep,  GildenGroen en Tegel & Sanitair Depot zijn door de Bedrijfskring Zeewolde genomineerd voor de titel Ondernemer van het Jaar 2018. De afgelopen weken heeft de jury uit de aanmeldingen een longlist gemaakt en deze bedrijven bezocht. Hieruit zijn de drie bedrijven voortgekomen die nu op de shortlist staan waaruit de winnaar wordt gekozen.

Bevri Groep

Bevri Groep richt zich met een breed pallet banden en velgen op de akkerbouw en de transportsector. Bevri Wheels beschikt over eigen ontwikkeling en een productielijn voor velgen die hun weg vinden naar de industrie-, landbouw- en transportsector. Bevri Banden biedt rond de klok service aan dezelfde sectoren, maar ook aan de particulier. Bevri is op Trekkersveld gevestigd.

GildenGroen

GildenGroen is een hoveniersbedrijf. Het is een familiebedrijf dat gerund wordt door Marcel en Cora Achterberg. Sinds 2001 richt GildenGroen zich op tuinonderhoud en -aanleg, zowel voor de particulier als voor de zakelijke markt. Daarnaast verzorgt GildenGroen ook interieurbeplantingen op hydrocultuurbasis. Daarmee krijgt kantoor of woonkamer kleur en worden ze met fraaie beplanting tot leven gewekt. GildenGroen is gevestigd op Gildenveld.

Tegel & Sanitair Depot

Het Tegel & Sanitair Depot is een succesvolle outlet dat via een webshop een enorm assortiment sanitaire producten aanbiedt. Onder de naam Tegeldepot begonnen Florus Immerzeel en Eelco Kalsbeek in 2008 op het bedrijventerrein Schepenveld. Inmiddels het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste (web)winkels van Nederland in de tegel- en sanitair branche. Er werken 20 mensen fulltime in de grote vestiging op Hosterparc waar zich tevens een showroom van 1000m2 bevindt.

Verkiezingsavond

De drie genomineerden zullen zich op 16 november op een verkiezingsavond in paviljoen De Verbeelding presenteren. Aan de hand van de presentaties zal het publiek doormiddel van een stemming zijn voorkeur – gemotiveerd – bepalen. De jury weegt de publieksbeoordeling mee in haar uiteindelijke besluit. De winnaar zal op donderdag 11 januari tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Bedrijfskring in De Lux bekend worden gemaakt.

Flevopenning

De Zeewolder Ondernemer van het Jaar 2018 is automatisch genomineerd voor de Flevopenning Top Onderneming 2018. Deze zal worden uitgereikt tijdens het Flevopenningen Ondernemersgala 2018 dat in het voorjaar in Zeewolde zal plaatsvinden.

De Jury

De jury van de verkiezing Zeewolder Onderneming van het Jaar 2018 bestaat uit: Albert Stoter (Bestuurslid BKZ), Peter-Jan de Boer (Lentink de Jonge), Rixt Dijkstra (vice-voorzitter BKZ), Egge Jan de Jonge (wethouder EZ), Gerjan Snippe (Bio Brass) en Jacob Otto (Rabobank Flevoland).