Skip to main content
NieuwsRegionaal nieuws

Werkzaamheden Vogelweg starten 4 juli 2016

By 30 juni 2016No Comments

Zoals eerder gemeld had de vertraging van de werkzaamheden aan de Vogelweg te maken met de aanbestedingsprocedure. Een van de aannemers die had ingeschreven, heeft bezwaar gemaakt tijdens de gunningsprocedure. Dit bezwaar is ongegrond verklaard. Wat betekent dat wij mogen starten met de aanpak van de Vogelweg.

Data
De werkzaamheden starten aanstaande maandag 4 juli 2016 en zijn uiterlijk vrijdag 12 augustus 2016 afgerond. De Vogelweg krijgt nieuw asfalt tussen de Roerdompweg en de A27. Dit betekent dat de Vogelweg op dit gedeelte is afgesloten.

Kruispunten
De kruispunten de Dodaarsweg/ Duikerweg en met de Wulpweg/Gruttoweg blijven open voor het verkeer. Als we bij de kruispunten zijn aangekomen met de werkzaamheden, dan wordt het kruisende verkeer met een by-pass om het kruispunt geleid.

Voor meer informatie kunt u op onze website kijken www.flevoland.nl/werkaandeweg.