Skip to main content

rijkswaterstaat

De A27 in Flevoland moet grondig worden gerenoveerd. Eind april start Rijkswaterstaat met de voorbereidende werkzaamheden. Het verkeer moet in de periode tussen 28 april en 27 mei rekening houden met enkele avond-/nachtafsluitingen van de op- en afrit 36, Almere-Haven.

In de periode tussen 28 april en 27 mei wordt ruimte gecreëerd om tijdens de eerste fase van de renovatiewerkzaamheden alle verkeer over één rijbaan te leiden, twee rijstroken in de richting van Utrecht en twee rijstroken richting Almere. Als gevolg van versmalde rijstroken geldt er een snelheidsverlaging.

De renovatiewerkzaamheden op de A27 in Flevoland worden gefaseerd uitgevoerd. Van half mei tot november wordt gestart met de eerste fase van de renovatie over een tracé van circa 4 kilometer, tussen de Stichtse Brug en hectometerpaal 111.7 (Vak 1, zie afbeelding).

naamloosAlgemene informatie is te vinden op www.rws.nl/a27-stichtsebrug-almere. Hier vindt u onder andere een animatie en een globale planning. Meer informatie over de wegwerkzaamheden is te vinden op www.vananaarbeter.nl.

Als u behoefte heeft aan meer informatie dan is er de mogelijkheid om een nadere toelichting te krijgen. Neem daarvoor contact met ons op via ons emailadres:

[email protected]

Met vriendelijke groet,

Rob Termaat Omgevingsmanager Renovatie A27 Flevoland