Skip to main content

Oproep voor nominaties voor de titel Ondernemer van het Jaar 2018?

In januari van dit jaar was het wederom een nek-aan-nek-race: de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2018. Het werd BEVRI Banden en Velgen. Wegens innovativiteit en ondernemerschap. Ook dit jaar organiseert de Bedrijfskring de verkiezing “Ondernemer van het Jaar” met als doel de schijnwerper te richten op het Zeewolder bedrijfsleven en de pareltjes onder deze bedrijven in het zonnetje te zetten. Het lokale ondernemersveld verdient het om af en toe een podium te krijgen.

Op 15 november zal de verkiezingsavond worden gehouden.

In september komt de jury weer bij elkaar. Daarom vragen wij nu al aan alle inwoners van Zeewolde, om een lokale ondernemer voor te stellen waarvan u denkt dat hij of zij een nominatie verdient voor de titel van Ondernemer van het Jaar 2019. Dat kan via een mailtje aan ons secretariaat ([email protected]) met vermelding van het betreffende bedrijf en de reden waarom u vindt dat deze onderneming de titel ‘Ondernemer van het Jaar 2019’ verdient.

Kent u een bedrijf dat een uitzonderlijke prestatie levert of juist al jarenlang continuïteit biedt aan vele werknemers, is het bedrijf betrokken bij de Zeewolder samenleving en is er ook nog eens sprake van een gezonde bedrijfsvoering? Aarzelt u dan niet om uw keuze door te mailen aan de Bedrijfskring.

De jury bepaalt, naar aanleiding van de bedrijfsbezoeken, welke drie bedrijven doorgaan naar de finaleronde op 15 november. Daar presenteren de bedrijven zich tijdens de verkiezingsavond. Aan de hand van de uitgebrachte stemmen met motivatie gaat de jury daarna in conclaaf. De jury houdt bij het aanwijzen van de winnaar nadrukkelijk rekening met de uitgebrachte motivaties.

Tijdens de feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst van de Bedrijfskring in januari 2019 zal de winnaar bekend gemaakt worden.

U kunt de nominaties van kandidaten mailen naar [email protected]