Skip to main content
[gcal id=”575″] Hoe zorgt een ondernemer in de techniek dat zijn personeel breed inzetbaar blijft met alle technologische ontwikkelingen die ook nog eens steeds sneller lijken te gaan? Wat is nodig om te zorgen dat er ook in 2025 voldoende aanbod is van nieuw, goed geschoold personeel? En welke organisaties zijn daarbij nodig? Die vragen staan centraal in de interactieve werksessie voor Flevolandse ondernemers in de technische sectoren op dinsdag 11 oktober.

Het vinden van goed en goed geschoold technisch personeel blijft waarschijnlijk ook de komende jaren aanhouden. Waar zit het probleem precies, wat is nodig om het probleem te tackelen, en wie zijn daarbij nodig? Dat zijn in een notendop de vragen die centraal staan bij de interactieve werksessie die de Regieraad Techniek Flevoland samen met TNO houdt op 11 oktober.

Werksessie is eerste stap
Een aantal ondernemers uit verschillende (technische) branches is al rechtstreeks uitgenodigd, omdat zij meewerken aan het onderzoek dat TNO – op initiatief van de Regieraad Techniek Flevoland – uitvoert naar toekomstbestendig vakmanschap in de techniek. Andere Flevolandse ondernemers in de technische branches die graag over dit onderwerp willen meepraten – en zo ook meesturen naar een oplossing – zijn van harte welkom bij deze bijeenkomst.
De bijeenkomst is de opmaat naar een drietal vervolgsessies, waarbij ook partijen als opleidingsinstellingen e.d. betrokken zullen worden.

Praktische informatie
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 11 oktober 2016 van 16.00 tot 18.00 uur. Na afloop is er gelegenheid voor een netwerkborrel. Locatie is het Provinciehuis Flevoland, Visarenddreef 1, Lelystad.

Aanmelden kan tot 7 oktober via [email protected]techniek-300005-600x400. Het aantal plaatsen is beperkt, dus bij aanmelden geldt ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.
Wie verhinderd is, maar wel geïnteresseerd, kan contact opnemen met de Regieraad Techniek Flevoland via het contactformulier van de regieraad.
Download hier de uitnodigingsbrief.