Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitnodiging zeilen met bedrijvenkringen Ermelo, Harderwijk en Zeewolde

14 september 2018 @ 12:00 - 22:00

Met plezier nodigen wij jou uit voor een zeildag op de Stedemaeght (filmpje) op vrijdag 14 september 2018. Deze dag kiezen we het ruime sop met de bedrijvenkringen van Ermelo, Harderwijk en Zeewolde. Een prachtige gelegenheid om te netwerken en bij te praten met collega ondernemers uit de regio.

Hoe ziet het programma eruit?
Om 12:00 uur vertrekt een touringcar vanuit het centrum van Ermelo, Harderwijk of Zeewolde naar Lelystad. Om 13.00 uur ga je aan boord van de Stedemaeght en starten we de dag met een Schippersbittertje. De kapitein en de bemanning heten jou van harte welkom. De lunch, barbecue en de drankjes zijn inclusief. Ook luisteren we naar het inspirerende verhaal van zeezeiler Henk de Velde. We verwachten rond 22:00 uur weer aan te meren in de Bataviahaven in Lelystad.

Kosten deelname
Een kaart kost € 100,- inclusief BTW. Voor leden van de Bedrijfskring Zeewolde geldt:
De bedrijvenkring betaalt € 50,- van jouw kaart en het restant van € 50,- is voor eigen rekening. BKZ leden met een regulier lidmaatschap, mogen één introducee meenemen. Met een groot lidmaatschap mag je vijf introducees meenemen. Introducees betalen dezelfde eigen bijdrage als BKZ leden.

Per bedrijvenkring zijn maximaal 50 kaarten beschikbaar. Dus wacht niet te lang en reserveer jouw kaart door onderstaand aanmeldformulier in te vullen.

In het kader van samenwerken nam Rabobank het initiatief om de bedrijvenkringen te verbinden. Ook zorgt de Rabobank dat vanuit iedere kern een bus vertrekt naar de Stedemaeght. Aan het einde van de avond brengt de touringcar je weer terug naar Ermelo, Harderwijk of Zeewolde.

Zijn er nog vragen? Mail deze gerust naar het bestuurssecretariaat.

Met vriendelijke groet

Bedrijfskring Zeewolde

Aanmeldformulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 

Op dit evenementen is de privacyverklaring van de Bedrijfskring Zeewolde van toepassing, m.b.t. het maken en gebruik van foto’s en ander beeldmateriaal.

Gegevens

Datum:
14 september 2018
Tijd:
12:00 - 22:00