Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bedrijfsbezoek met raadsleden bij De Kleine Distilleerderij

30 augustus 2018 @ 16:30 - 18:00

De Kleine Distilleerderij is het resultaat van een uit de hand gelopen hobby, na enige jaren thuis gestookt te hebben is Roelof Schipperus begin 2017 deze ambachtelijke distilleerderij in Zeewolde begonnen. Hierbij is gekozen voor een kleinschalige opzet waar met veel handwerk en enthousiasme hoogwaardige producten gemaakt worden. Begin dit jaar heeft hij de ‘Aanmoedigingsprijs 2018’ gewonnen bij de Verkiezingen voor de Ondernemer van het Jaar.

Daarom zijn wij verheugd te kunnen melden dat ons jaarlijkse bedrijfsbezoek met raadsleden plaats mag vinden bij De Kleine Distilleerderij.

Wilt u hierbij zijn? Geef u dan snel op, want in verband met de beperkte ruimte van de distilleerderij is er plaats voor maximaal 30 personen.
Geeft u zich als lid voor 30 juni op en zit u bij de eerste 30 aanmeldingen, heeft u gegarandeerd een plaats op onze gastenlijst. Niet-leden kunnen zich ook opgeven en krijgen na 30 juni bericht of er plaats is op de gastenlijst.

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar het bestuurssecretariaat.

Programma:

16.15 uur Inloop

16.30 uur Rondleiding

17.15 uur Hapje en een drankje

18.00 uur Afsluiting

Op dit evenementen is de privacyverklaring van de Bedrijfskring Zeewolde van toepassing, m.b.t. het maken en gebruik van foto’s en ander beeldmateriaal.

Gegevens

Datum:
30 augustus 2018
Tijd:
16:30 - 18:00

Organisator