Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Business Borrel x Energyshot

18 april @ 16:00 - 20:00

Hierbij nodigt de bedrijfskring, samen met OTG.energy je uit voor de maandelijkse business borrel. Deze keer niet bij The Lux, maar bij ons lid OTG.energy.

Door middel van een korte pitch, tijdens deze gezellige, informele bijeenkomst, laat OTG.energy zien waarmee je je bedrijf kan verduurzamen, ook wanneer anderen zeggen dat het niet mogelijk is. Daarnaast zijn medewerkers van Energie Expertisecentrum Flevoland, Horizon en Bedrijventerreinaanpak.nl aanwezig. Onder het genot van een hapje en drankje is er voldoende gelegenheid bij te praten met iedereen en natuurlijk je vragen te stellen als je deze hebt.
Een middag/avond vol energie!

Wanneer:

 • Donderdag 18 april 2024
  • 16.00 – 20.00 uur vrije inloop

Waar:

 • OTG.energy, Grootzeil 5 in Zeewolde
 • Parkeren: Tuincentrum De Oosteinde, Schepenveld 33 in Zeewolde

Kosten:

 • gratis voor ondernemers uit Zeewolde

Het is fijn als je je aanmeldt. Dit kan via mail naar [email protected] of via onderstaand aanmeldformulier. Geef ook even aan of je mee-eet.
Zoals sommige van jullie misschien wel weten is Anne Siepel, mede-eigenaar bij OTG.energy, ook heel goed met de BBQ. Zo is hij Nederlands Kampioen Steak grillen en steekt hij ook deze avond de BBQ aan zodat wij ook daarvan kunnen genieten. Mariette Stam verzorgt de drank en de overige hapjes deze dag.

Zien we jou op 18 april?

  Gegevens

  Datum:
  18 april
  Tijd:
  16:00 - 20:00

  Locatie

  OTG.energy
  Grootzeil 5
  Zeewolde,
  + Google Maps
  Bekijk de site van Locatie