Met ingang van de 2020 verkiezingen organiseert het georganiseerde bedrijfsleven van Zeewolde gezamenlijk de verkiezingen voor de ‘Topondernemers van het Jaar’. In 2005 werden de verkiezingen voor het eerst gehouden op initiatief van de Bedrijfskring Zeewolde. Het doel is er altijd op gericht  geweest om de schijnwerpers te richten op de pareltjes uit het Zeewolder bedrijfsleven en het in het zonnetje zetten van deze bedrijven.

Alle ondernemers uit het lokale ondernemersveld verdienen het om af en toe een podium te krijgen. Daarom hebben de ondernemersverenigingen Bedrijfskring Zeewolde en Vereniging van Centrumondernemers besloten de krachten te bundelen en vanaf 2019 de verkiezingen gezamenlijk te organiseren. De beide verenigingen zijn al langer met elkaar verbonden d.m.v. van de stichting Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde.

Dit jaar vindt de verkiezingsavond plaatst op donderdagavond 14 november. Deze avond wordt een combinatie van de Dag van de Ondernemer gesponsord door Zeewolde Zakelijke en de Ondernemersverkiezingen.

Wie wordt dit jaar Ondernemer van het Jaar?

Tijdens de verkiezingsavond op 14 november presenteren niet alleen de drie genomineerde bedrijven voor Ondernemer van het Jaar zich, maar ook drie centrumondernemers die meedingen naar de nieuwe prijs: Centrumondernemer van het jaar.

Dit jaar wordt de verkiezingsavond een combinatie van de Dag van de Ondernemer en de ondernemersverkiezingen. Deze avond wordt georganiseerd door Zeewolde Zakelijk, de Vereniging Centrumondernemers en de Bedrijfskring Zeewolde. Omdat deze avond gecombineerd wordt met de Dag van de Ondernemer, biedt Zeewolde Zakelijk ondernemers voorafgaand aan de verkiezingsavond een diner aan.

Hierbij aanwezig zijn? Meld je dan snel aan via de knop hieronder. Wees er snel bij, want VOL=VOL:

Ga voor meer informatie over de Zeewolder Ondernemersverkiezingen naar de website TOP Ondernemers Zeewolde