Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomerevent 24 juni 2016

24 juni 2016 @ 17:00 - 25 juni 2016 @ 01:00

Op vrijdag 24 juni a.s. worden de leden van de BKZ om 15.30 uur, eventueel samen met partner of (zaken)relatie, verwelkomd door ons lid Erik Boom van Even Buiten, op het terrein van Camping De Parel aan de Groenewoudseweg 71.

Voor het zomerevent van de Bedrijfskring Zeewolde hebben we verschillende activiteiten geselecteerd. Deze worden aangeboden in twee rondes van elk 45 minuten. In elke ronde kunt u een andere activiteit kiezen, dit kiezen gebeurt tijdens de start van het zomerevent.  Hieronder staat een korte beschrijving van de activiteiten.

Boogschieten/buks schieten
Hebt u een scherpe blik? Wie raakt het midden van de schietschijf en scoort de meeste punten?

Outdoorcooking
Op en rond een kampvuur maken we de lekkerste hapjes. In een Dutch Oven wordt apple crumble bereid, deze wordt geserveerd als dessert voor na de BBQ.

Klimmen en tokkelen
Gezekerd met touw, gordel en helm klimt u omhoog om vervolgens via de kabelbaan 80 meter naar beneden te roetsjen. Durft u deze grensverleggende activiteit aan?

Teambuilding
Weet u wat uw eigen rol is binnen een groep? Hoe gedraagt u zich onder tijdsdruk? En wat als er bepaalde eisen worden gesteld? Aan de hand van verschillende opdrachten en activiteiten gaan we met deze thema’s aan de slag. Hierbij staat plezier voorop, maar misschien leert u een andere kant van uzelf kennen!?

Aan het eind van de middag staat er een heerlijke barbecue klaar voor een smakelijke afsluiting van de dag.

Leden hebben hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Gegevens

Begin:
24 juni 2016 @ 17:00
Einde:
25 juni 2016 @ 01:00