Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorjaarsevenement 2019

7 juni 2019 @ 17:00 - 22:00

Na de positieve reacties van vorig jaar, organiseren we dit jaar het jaarlijkse Voorjaarsevenement van de Bedrijfskring Zeewolde op 7 juni. Als u er vorig jaar bij was of u heeft de verhalen gehoord, dan wilt u er dit jaar ook bij zijn! Aan ons als organisatie de taak om de fantastische avond van vorig jaar te evenaren.

Het wordt een mooie combinatie tussen een gezellige avond uit en genoeg mogelijkheid om te netwerken. U bent vanaf 17.00 uur welkom bij The Lux. Daar zal Beter Evenementen ‘De Jongens Tegen De Meisjes Quiz’ presenteren. We gaan deze quiz doen in teams en tussen de spelrondes door, wordt er een heerlijk diner geserveerd door The Lux. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Het voorjaarsevenement is dit keer voor zowel leden als niet-leden van de Bedrijfskring Zeewolde. Als regulier lid mag, afhankelijk van het lidmaatschap (klein) één introducee, (groot) 5 introducees  aangemeld worden.  Introducees betalen dezelfde eigen bijdrage als BKZ leden. Ondernemers uit Zeewolde die (nog) niet lid zijn, kunnen zich dit keer ook zelf inschrijven voor het voorjaarsevenement.

De eigen bijdrage p.p., welke op de avond zelf contant (liefst gepast) of via pin voldaan dient te worden, is:

BKZ leden | € 20
Niet-leden | € 50

Mocht u toch verhinderd zijn, dan vernemen wij dat graag voor 31 mei a.s. Daarna zijn wij helaas genoodzaakt om de kosten voor deelname per persoon à € 50 middels een factuur in rekening te brengen.

In verband met de voorbereidingen en het diner, is aanmelden voor het voorjaarsevenement voor 31 mei verplicht. Dit kan door het invullen van onderstaand formulier. Schrijf snel in, want helaas VOL=VOL

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Gegevens

Datum:
7 juni 2019
Tijd:
17:00 - 22:00

Locatie

Organisator