Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorjaarsevenement – Ik hou van Holland quiz en diner

1 juni 2018 @ 17:00 - 21:30

Op 1 juni is het weer zover, het jaarlijkse Voorjaarsevenement van de Bedrijfskring Zeewolde.

En….we hebben dit jaar echt een fantastisch programma. Een mooie combinatie tussen een gezellige avond uit en genoeg mogelijkheid om te netwerken. U bent vanaf 17.00 uur welkom bij The Lux. Daar zal Beter Evenementen de ‘Ik hou van Holland quiz’ presenteren. We gaan deze quiz doen in teams en tussen de spelrondes door, wordt er een heerlijk diner geserveerd door The Lux. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Het voorjaarsevenement is dit keer voor zowel leden als niet-leden van de Bedrijfskring Zeewolde. Als regulier lid mag, afhankelijk van het lidmaatschap (klein) één introducee, (groot) 5 introducees  aangemeld worden.  Introducees betalen dezelfde eigen bijdrage als BKZ leden. Ondernemers uit Zeewolde die (nog) niet lid zijn, kunnen zich dit keer ook zelf inschrijven voor het voorjaarsevenement.

De eigen bijdrage, welke op de avond zelf contant (liefst gepast) of via pin voldaan dient te worden, is:
BKZ leden met introducee | € 25,00 p.p.
BKZ niet-leden uit Zeewolde | € 40,00 p.p.

Mocht u toch verhinderd zijn, dan vernemen wij dat graag voor 28 mei a.s. Daarna zijn wij helaas genoodzaakt om de kosten voor deelname per persoon middels een factuur in rekening te brengen.

In verband met de voorbereidingen en het diner, is aanmelden voor het voorjaarsevenement voor 23 mei verplicht. Dit kan door het invullen van onderstaand formulier. Schrijf snel in, want helaas VOL=VOL

Aanmeldformulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Gegevens

Datum:
1 juni 2018
Tijd:
17:00 - 21:30

Locatie

Organisator