Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

V2O; View 2 Opportunities bij Hans en Grietje Zeewolde

7 oktober 2016 @ 16:00 - 20:00

View to Opportunities, 7 oktober 2016V2O staat voor View to Opportunities. Het netwerkevenement op 7 oktober in Zeewolde is de opvolger van R20 (2014) en M20 (2015), een drukbezochte reeks bijeenkomsten waarin o.a. de mogelijkheden rondom Lelystad Airport centraal stonden.
Bij V2O ligt het accent op het zien van mogelijkheden en het benutten van kansen tussen het ‘oude en nieuwe land’. Het hoofdthema is verbinding. De Diamant van Midden-Nederland heeft, als verbindende factor in de regio, de organisatie van V2O opgepakt.

Ron van Gent, directeur van VNO-NCW Midden leidt de middag in goede banen. Eén van de sprekers is Jan Willem Griep van Floriade BV. Hij vertelt hoe Floriade 2022 is georganiseerd en hoe de samenwerking met (lokaal) bedrijfsleven wordt ingevuld.
Verder geeft Arno van Dijk van EVO inzage in de problemen van de diverse knelpunten in onze regio. Denk aan de Nijkerkerburg, de Elburgerbrug, Kornwerderzand, Roggebot maar ook de doorstroming van de A28. Wat betekenen deze knelpunten voor het bedrijfsleven en wat kan er aan gedaan worden?
En Jean-Jacques Jouret, projectleider Congresbureau Regio Zwolle en commercieel manager van Landstede gaat in op de ‘opportunities’ rondom het zakelijk toerisme en de rol die hierin is weggelegd voor de Lelystad Airport en de Veluwe. Hier is door de provincie Gelderland onderzoek naar gedaan.
De gedeputeerden Bea Schouten (Gelderland) en Jaap Lodders (Flevoland) ronden de bijeenkomst af.

Het programma ziet er als volgt uit:

14:00 – 15:00 uur Ontvangst en registratie op het centrale plein van Hans & Grietje

15:00 uur Woord van welkom door dagvoorzitter Ron van Gent, directeur VNO/NCW midden

15:10 uur Hans Dielissen (eigenaar Hans & Grietje) over kansen, mogelijkheden en doorzettingskracht en ondernemerschap

15:20 uur In de drie ‘vleugels’ worden nu presentaties gehouden over de drie thema’s. U als gast mag blijven zitten, de sprekers zullen van plaats wisselen. Laat u vooral verrassen! Uw vragen aan de sprekers kunt u kwijt tijdens het netwerkmoment.

16:30 uur De gedeputeerde van Gelderland, Bea Schouten en de gedeputeerde van Flevoland, Jaap Lodders zullen nu gezamenlijk het programma samenvatten

17:00 uur Tijd voor een informele netwerkborrel in een sprookjesachtige entourage

[gcal id=”575″]

Gegevens

Datum:
7 oktober 2016
Tijd:
16:00 - 20:00
Site:
www.ondernemers-evenement.nl

Locatie

Organisator