Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Business Borrel Trekkersveld

28 maart 2019 @ 17:00 - 18:00

Gratis
[row] [column size=’1/2′]

Aanmelden Business Borrel Trekkersveld

Fout: Contact formulier niet gevonden.

[/column] [column size=’1/2′]

Informatie Trekkersveldborrel

Voor: Trekkersveldondernemers

Uit de enquĂȘte die onder aanwezige ondernemers bij de eerste Trekkersveldborrel is gedaan, kwam unaniem dat we door moesten gaan met de organisatie van deze borrel met bij voorkeur een ‘informatief tintje’. De borrel heeft als doel de bedrijven op het Trekkersveld meer met elkaar in contact te brengen en meer te betrekken bij de Bedrijfskring Zeewolde (BKZ).

Wij nodigen u daarom graag uit voor de:

Trekkersveldborrel op 28 maart van 17.00 – 18.00 uur bij Lunchroom Brioche

Het eerste drankje krijgt u van de Bedrijfskring en de hapjes worden gesponsord door Brioche. Wim van den Noort (voorzitter VBZ) zal dit keer in een presentatie van ongeveer een kwartier, toelichting geven op het communicatieplatform Chainels.

Aanmelden is niet verplicht, maar we horen wel graag of u erbij bent. Aanmelden kan via het formulier op onze website.

Deze borrel is voor alle ondernemers op het Trekkersveld en we verwelkomen natuurlijk graag zo veel mogelijk mensen. Helaas hebben wij niet van alle ondernemers mailadressen. Weet u een collega-ondernemer die ook graag aanwezig wil zijn, dan willen wij u vragen deze e-mail door te sturen. Bij het aanmelden kan deze persoon aangeven of hij/zij in het vervolg de uitnodigingen persoonlijk wil ontvangen.

Graag tot ziens op 28 maart!

Met vriendelijke groet,

Luuk Salomons en George de Greef

[/column] [/row]

Op dit evenement is de privacyverklaring van de Bedrijfskring Zeewolde van toepassing, m.b.t. het maken en gebruik van foto’s en ander beeldmateriaal.

Gegevens

Datum:
28 maart 2019
Tijd:
17:00 - 18:00
Kosten:
Gratis

Organisator