Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontbijtbijeenkomst BBC Fides

19 april 2016 @ 08:30 - 10:30

Voor de tweede maal dit jaar presenteren Bedrijfskring Zeewolde en BBC FIDES gezamenlijk een ontbijtbijeenkomst. Die vindt plaats op 19 april in De Verbeelding.

De leden van BBC FIDES – ondernemers uit Zeewolde – komen wekelijks op dinsdagmorgen bijeen om tijdens een ontbijt elkaar aanbevelingen te geven, bedrijfspresentaties te geven en kennis uit te wisselen. In de ruim vijf jaar van haar bestaan hebben de leden van BBC FIDES elkaar een gezamenlijke omzet van ruim een miljoen euro gegeven.

BBC FIDES en Bedrijfskring Zeewolde nodigen de leden van de Bedrijfskring uit om het ontbijt op 19 april bij te wonen. Tijdens dit ontbijt zullen de leden van beide organisaties hun onderneming presenteren. Daarna zullen de aanwezigen in korte 1-op-1-gesprekken elkaar uitvragen over wat zij voor elkaar kunnen betekenen. Wij raden elke bezoeker aan voldoende visitekaartjes mee te nemen.

BBC FIDES opereert onder de noemer ‘zakendoen als de concurrent nog op één oor ligt’: de Verbeelding is open vanaf 06.30 uur, de bijeenkomst start om 07.00 uur en duurt tot 08.30 uur.

Voorafgaand aan en na afloop van de bijeenkomst is er alle ruimte om kennis te maken met de leden en andere ondernemers.

Aan het ontbijt zijn geen kosten verbonden. Aanmelden is verplicht. Een e-mailbericht naar [email protected] met daarop uw naam, e-mailadres en telefoonnummer is voldoende. Graag aanmelden voor vrijdag 15 april.

 

Gegevens

Datum:
19 april 2016
Tijd:
08:30 - 10:30