Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lunch met spreker

7 maart 2018 @ 11:30 - 14:00

Op 7 maart organiseren wij de jaarlijkse “lunch met spreker”. Deze keer zal dit plaatsvinden bij Wokrestaurant Asian Paradise in Zeewolde.

We hebben de boeiende spreker Luuk Salomons van Omnivent uitgenodigd om de lezing “Successen, uitdagingen en valkuilen bij het ondernemen in de wereldwijde agri-food business” te geven.

Omnivent is een wereldwijde speler die technische installaties bouwt voor de opslag van voedselproducten. Door voedsel (met name primaire producten) op een goede manier op te slaan wordt een bijdrage geleverd aan een continue beschikbaarheid van voedsel, waarbij de afhankelijkheid van het tijdstip van de oogst sterk wordt verminderd. Grote vraag is of de beschikbaarheid van voedsel überhaupt voldoende is voor de komende decennia om de wereld te voeden. Luuk Salomons, directeur-eigenaar van Omnivent neemt u mee in een presentatie waarbij dit thema met name aan bod komt.

Wij nodigen zowel leden als niet-leden graag uit om aanwezig te zijn bij deze lunch. Het programma is als volgt:

11.30 uur inloop met koffie / thee
11.50 uur start lezing
12.50 uur lunch (warme Chinese lunch)
14.00 uur einde

Aanmelden voor dit evenement graag vóór 1 maart per e-mail bij het secretariaat van de Bedrijfskring Zeewolde.

Dit evenement is voor Bedrijfskring leden gratis, aan niet-leden vragen wij een eigen bijdrage voor de lunch van € 10,00.

Mocht u zich aangemeld hebben, maar toch verhinderd zijn, dan vernemen wij dat graag voor 1 maart a.s. Daarna zijn wij helaas genoodzaakt om de kosten voor deelname ad € 10,00 per persoon voor zowel leden als niet-leden middels een factuur in rekening te brengen.

Gegevens

Datum:
7 maart 2018
Tijd:
11:30 - 14:00

Locatie

Organisator