Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Lunch met spreker

4 maart 2020 @ 11:45 - 14:00

Wij nodigen zowel leden als niet-leden graag uit om aanwezig te zijn bij deze lunch. Dit jaar hebben we twee boeiende sprekers: Mariëlle Ducaat en Jeroen Kaspers van Wolderwijd Juristen en vertellen over De belangrijkste wijzigingen in het arbeidsrecht in 2020 (WAB)’. U bent vanaf 11.45 uur van harte welkom bij het Golfrestaurant Zeewolde, aanvang sprekers 12.00 uur aansluitend lunch tot uiterlijk 14.00 uur

Aanmelden voor dit evenement graag vóór 28 februari via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Heeft u een vraag voor Wolderwijd Juristen, kunt u deze op het aanmeldformulier alvast stellen. Wij zullen uw vraag naar hen doorsturen, zodat ze het antwoord in hun presentatie willen verwerken. Wilt u dat uw vraag anoniem wordt beantwoord, zet dit dan bij uw vraag.

Dit evenement is voor Bedrijfskring leden gratis, aan niet-leden vragen wij een eigen bijdrage voor de lunch van € 15,00.

Mocht u zich aangemeld hebben, maar toch verhinderd zijn, dan vernemen wij dat graag voor 28 februari a.s. Daarna zijn wij helaas genoodzaakt om de kosten voor deelname ad € 15,00 per persoon voor zowel leden als niet-leden middels een factuur in rekening te brengen.

Aanmeldformulier

  Achtergrondinformatie

  De belangrijkste wijzigingen in het arbeidsrecht in 2020 (WAB)

  ‘’Met ingang van 1 januari 2020 zijn oproepkrachten verboden’’, ‘’Het wordt weer makkelijker om vast personeel te ontslaan’’, ‘’nulurencontracten mogen niet meer’’, ‘’Vast personeel is met ingang van 1 januari 2020 véél goedkoper’’.

  Zomaar een greep uit enkele veel gehoorde opmerkingen van ondernemers over de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB). De WAB, die op 1 januari 2020 in werking is getreden betekent weer veel veranderingen op arbeidsrechtelijk gebied voor ondernemers. Dit terwijl de grootste wijziging van het arbeidsrecht sinds 1945 (de inwerkingtreding van de WWZ) nog niet eens zo heel ver achter ons ligt. Waarom nu alwéér zoveel wijzigingen? Wolderwijd Juristen legt het u uit tijdens een interessante lunchlezing over de WAB. De nieuwste wet- en regelgeving komt aan bod en om de presentatie voor u zo nuttig mogelijk te houden, nodigen wij u graag uit om vooraf al uw prangende vragen in te sturen. Deze zullen (mits interessant voor de groep) in de presentatie verwerkt worden.

   

  Op dit evenement is de privacyverklaring van de Bedrijfskring Zeewolde van toepassing, m.b.t. het maken en gebruik van foto’s en ander beeldmateriaal.

  Gegevens

  Datum:
  4 maart 2020
  Tijd:
  11:45 - 14:00

  Locatie

  Golfrestaurant Zeewolde
  Golflaan 1
  Zeewolde, 3896 LL
  + Google Maps

  Organisator

  Bedrijfskring Zeewolde
  E-mail:
  info@bedrijfskringzeewolde.nl
  Bekijk de site van Organisator