Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

BKZ – ZZP bijeenkomst ‘Tips voor het maken van content met behulp van Canva’

20 oktober 2022 @ 16:00 - 17:00

Speciaal voor ZZP-ers en eenmanszaken gevestigd in Zeewolde nodigen wij een spreker uit die iets komt vertellen over een onderwerp speciaal voor deze doelgroep. Na deze bijeenkomst ben je uitgenodigd aan te sluiten bij de maandelijkse Business Borrel van de Bedrijfskring en kennis te maken met andere ondernemers.

Onderwerp: ‘Tips voor het maken van content met behulp van Canva’.

Canva is een perfecte tool waar je heel makkelijk ontwerpen en content kunt maken voor bijvoorbeeld je website, nieuwsbrief of social media.

Misschien ben je al lang bekend met Canva, misschien heb je er nog nooit van gehoord. Hoe dan ook, Corné Twaalfhoven van JWB Creatieve Communicatie gaat je inspireren hoe Canva gebruikt kan worden voor het maken van content. Het is géén workshop dus de handen hoeven niet uit de mouwen, géén technische instructies dus geen hoofdpijn daarna. Maar met een casus uit de praktijk laat hij je zien hoe Canva je kan helpen jouw content op een professionele manier te creëren. Hij geeft je tot slot ook wat tips mee om erbij te houden als je zelf enthousiast aan de slag gaat.
Vanaf 15.45 uur word je ontvangen met kopje koffie/thee bij The Lux in Zeewolde. De bijeenkomst duurt tot 17 uur.
Kosten:
Leden bedrijfskring: gratis
Niet leden: EUR 7,50
Wanneer je besluit dezelfde dag nog lid te worden van de bedrijfskring, wordt het bedrag in mindering gebracht op het lidmaatschap.
Graag wel even van tevoren aanmelden. Tot 20 oktober!

  Ja ik ben aanwezig bij de ZZP bijeenkomst in The Lux op donderdag 20-10-2022

  Ik ben wel/geen lid van de BKZ

  Gegevens

  Datum:
  20 oktober 2022
  Tijd:
  16:00 - 17:00

  Locatie

  The Lux
  Raadhuisplein 19-20
  Zeewolde,
  + Google Maps