Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BKZ Business Borrel februari

20 februari 2020 @ 17:00 - 19:00

Graag verwelkomen wij de ondernemers uit Zeewolde en omgeving op de maandelijkse Business Borrel  op donderdag 20 februari om 17:00 uur.
Het eerste drankje krijg je, als je lid bent, van de BKZ en de borrelhapjes worden deze keer gesponsord door Horizon.

Wil je als Flevolandse ondernemer gaan voor groei van je bedrijf of vraag jij jezelf af “benut ik wel alle kansen van Flevoland?”
Kom dan naar deze businessborrel. Vanuit Horizon vertelt Willemien van Putten, accountmanager MKB, rond half 6 meer over de mogelijkheden van Horizon voor jouw bedrijf. Horizon is de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Flevoland. Alle Flevolandse ondernemers met een groeiambitie kunnen hier terecht voor advies, regelingen en financieringen. Een team van experts staat voor uw bedrijf klaar!

Benieuwd of Horizon ook wat voor jouw bedrijf kan betekenen kom dan 20 februari naar de businessborrel bij de Lux

Aanmelden is niet verplicht, maar we horen wel graag of je erbij bent. Aanmelden kan via het evenement op Facebook. Je ziet dan meteen wie zich nog meer aangemeld hebben en kunt ook gelijk collega ondernemers uitnodigen.

Wil je een pitch geven en de borrelhapjes sponsoren bij één van onze Business Borrels?
Laat ons dit weten door een e-mail te sturen naar ons bestuurssecretariaat!

Op dit evenementen is de privacyverklaring van de Bedrijfskring Zeewolde van toepassing, m.b.t. het maken en gebruik van foto’s en ander beeldmateriaal.

Gegevens

Datum:
20 februari 2020
Tijd:
17:00 - 19:00

Locatie

Organisator