Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bedrijfsbezoek met raadsleden bij Sportcentrum Zeewolde – alleen voor leden

5 september 2019 @ 16:30 - 19:30

Het jaarlijkse bedrijfsbezoek met raadsleden vindt dit jaar plaats bij Sportcentrum Zeewolde, één van de drie genomineerde bedrijven voor de verkiezingen Ondernemer van het Jaar 2019. Met Carel Bel en Erwin de Boerdere hebben wij een sportief programma voor u samengesteld dat wordt afgesloten met een BBQ buffet, aangeboden door Sportcentrum Zeewolde.

Het programma voor deze middag is als volgt:

16.30 uur Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
17.00 uur 1e ronde clinics
17.30 uur 2e ronde clinics
18.00 uur BBQ buffet

Voor de clinics kunt u zich als BKZ lid aanmelden voor Padel, Tennis of Fusion. Het is handig om al in sportkleding naar het Sportcentrum te komen. Tennis en padel kunt u op buitenschoenen doen. Bij de clinic fusion zijn zaalschoenen wenselijk. Er wordt door het Sportcentrum gezorgd voor tennis- en padelrackets.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom als u alleen wilt kijken en niet meedoet aan een clinic. In verband met de BBQ is aanmelden dan ook verplicht.

Na afloop van de clinics is er een heerlijke BBQ die u met twee drankjes van het Sportcentrum aangeboden krijgt.

Aanmelden voor dit bedrijfsbezoek is verplicht en exclusief voor leden van de Bedrijfskring Zeewolde. U kunt afhankelijk van uw lidmaatschap één of meer introducees aanmelden. Toegang is gratis, bij afmeldingen op 3 september of later zijn wij genoodzaakt een eigen bijdrage van € 12,50 in rekening te brengen.

Aanmelden kan via het onderstaande aanmeldformulier. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, zullen wij proberen u bij de gewenste clinic in te delen.

Aanmeldformulier (alleen voor BKZ leden)

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Op dit evenementen is de privacyverklaring van de Bedrijfskring Zeewolde van toepassing, m.b.t. het maken en gebruik van foto’s en ander beeldmateriaal.

Gegevens

Datum:
5 september 2019
Tijd:
16:30 - 19:30