Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

ALV 2020

11 december 2020 @ 17:30 - 18:30

Geachte bedrijfskringleden,

Graag nodigt het bestuur u hierbij uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op vrijdag 11 december 2020 om 16.30 uur. De vergadering zal dit jaar online via Teams plaatsvinden. Het is daarom noodzakelijk aan te melden via het formulier onderaan deze website. U ontvangt voor de vergadering een link om deel te kunnen nemen.

We kunnen u dit jaar helaas niet zoals gebruikelijk aansluitend een kerstdiner aanbieden. Daarom zullen we ervoor zorgen dat alle deelnemers een smakelijke attentie ontvangen, echter dient u zich dan wel uiterlijk maandag 7 december aangemeld te hebben. (bezorgen kan uitsluitend in Zeewolde plaatsvinden).

Agenda
De agenda voor de vergadering en de overige documenten worden u via de website ter beschikking gesteld. U vindt deze op: https://www.bedrijfskringzeewolde.nl/downloads/

Bestuurswisseling
De volgende bestuursleden zijn aftredend:
• Albert Stoter (niet herkiesbaar)
• George de Greef

Namen van tegenkandidaten, voorzien van tenminste tien handtekeningen van leden, samen met een bereidheidverklaring van de kandidaat, kunnen aangetekend worden verzonden aan de Bedrijfskring Zeewolde, Atalanta 138, 3892 EJ Zeewolde, conform de termijn zoals in de statuten vermeld. In voorkomend geval zullen verkiezingen worden gehouden.

Wij zien u graag online op 11 december bij de ALV.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Bedrijfskring Zeewolde

Aanmelden online ALV 2020

  Op dit evenement is de privacyverklaring van de Bedrijfskring Zeewolde van toepassing, m.b.t. het maken en gebruik van foto’s en ander beeldmateriaal.

  Gegevens

  Datum:
  11 december 2020
  Tijd:
  17:30 - 18:30